Bordings Friskole er også

• Et skolesamfund for 420 elever, som bygger på tillid og samarbejde mellem forældre og lærere
  • Et lærested for faglig læring og for personlig, social og kreativ udvikling
  • Et værksted for mange måder at lære og arbejde på
  • Et mødested for det levende ord gennem fortælling, sang og samtale
  • En pædagogik som både bygger på kultur, kundskaber og kompetencer – og på værdier og holdninger. Derfor vil vi gerne skole eleverne til at blive dygtige, men også danne dem til at blive sunde og stærke børn
  • En udvikling af elevernes forståelse for fællesskabers værdi og nødvendighed – og deres evne til at begå sig i fællesskaber
  • Et resursecenter, som yder støttende indsats til elever med særlige behov.
  • En Friskolegård på Stevns, så alle klasser hvert år kan komme på lejrskole.
  • en spændende hverdag med holdninger, humør og højt til loftet
  • et skolehus hvor meget lykkes, men hvor knaster og knuder også hører med til dagligdagen!

Nyt fra skolen

Demokratisk dannelse

I loven for frie grundskoler er formålet nu ændret, så friskolens opgave også er "at udvikle elevernes demokratiske dannelse".

Hvordan kan medborgerskab blive en skolesag på Bordings?

Læs oplæg her

Trafikpolitik

Skolens trafikpolitik handler om: Til og fra skole, skolepatrulje, cyklistprøve, trafikundervisning mv. Som skolens ’trafiklærer’ har Jens Peter Mortensen orienterer i ny oversigt om de mange emner i trafikpolitikken.

Læs her nærmere om Bordings trafikpolitik.

HusKnyt februar 2017

Læs her

Mogens Krabek den 20-02-2017
    ARBEJDSLØRDAG - Lørdag 4. marts kl. 9.30 – 13.
    Vi byder op til ’forårets’ arbejdslørdag for forældre & børn. Hverdagen sætter sine synlige spor, så kom og giv skolehuset en hjælpende hånd. Vi kan bruge mange – og endnu flere! Vi begynder kl. 9.30 i den lille sal med en kop kaffe/te og en bid brød. Ca. kl. 13 slutter vi af med oprydning samt en lille forestilling med dramaholdet fra kulturforeningen.
    Tilmelding af børn og forældre sker på forældreintra under ’tilmelding' i menuen til venstre og derefter 'arrangement' på sidens top.  Husk senest d. 3. marts.
    Susanne Hwiid Thune den 24-02-2017
    Fastelavn
    Se årest vindere i de forskellige kategorier
  • 02-03-2017