Bordings Friskole er også

• Et skolesamfund for 420 elever, som bygger på tillid og samarbejde mellem forældre og lærere
  • Et lærested for faglig læring og for personlig, social og kreativ udvikling
  • Et værksted for mange måder at lære på
  • Et mødested for det levende ord gennem fortælling, sang og samtale
  • En pædagogik som bygger på faglighed og på værdier og holdninger. Derfor gerne skole eleverne til at blive dygtige, men også danne dem til at blive sociale, sunde og stærke børn
  • En udvikling af elevernes forståelse for fællesskabers værdi og nødvendighed – og deres evne til at begå sig i fællesskaber
  • En Friskolegård på Stevns, så alle klasser hvert år kan komme på lejrskole
  • En spændende hverdag med holdninger, humør og højt til loftet
  • Et skolehus hvor meget lykkes, men hvor knaster og knuder også hører med til dagligdagen!

Kulturforeningen

Billedskolen er en del af Bordings kulturforening, hvor deltagerne får mulighed for at udvikle deres skabende evener gennem kreativ udfoldelse og redskaber til at udtrykke fantasi og iagtagelser gennem eksperimenterende billedarbejde.

Bordings SFO

Introduktionsfilm til Bordings Friskolens SFO, lavet i sensommeren 2016, ingen nævnt ingen glemt

Frugtordning

Frugtkvarteret har betydet mere friskhed og energi for mange, så derfor dejligt at vi kan fortsætte med en ordning for skolefrugt, som betyder ét stk. økologisk frugt hver skoledag.

Morten Christensen den 25-05-2018
    GDPR-NYT

I bliver i disse bombarderet med beskeder fra databehandlere vedr. opdateringer og regler ifm. behandling af persondata.

Når det gælder Bordings vil vi i første omgang blot komme med den korte melding, at vi fortsat passer rigtig godt på alle jeres persondata. Digitalt er de i et lukket IT-system, fysisk er de bag lås og slå i et alarmsikret rum, og en makuleringsmaskine er indkøbt og taget i brug ift. bortskaffelse af papirer med personfølsomme oplysninger, som vi ikke længere har brug for.

Hvad den nye dataforordningslov ellers får af indflydelse på jer forældre og os som skole, melder vi med tiden ud.
    Morten Christensen den 11-04-2018