Bordings Friskole er også

• Et skolesamfund for 420 elever, som bygger på tillid og samarbejde mellem forældre og lærere
  • Et lærested for faglig læring og for personlig, social og kreativ udvikling
  • Et værksted for mange måder at lære på
  • Et mødested for det levende ord gennem fortælling, sang og samtale
  • En pædagogik som bygger på faglighed og på værdier og holdninger. Derfor gerne skole eleverne til at blive dygtige, men også danne dem til at blive sociale, sunde og stærke børn
  • En udvikling af elevernes forståelse for fællesskabers værdi og nødvendighed – og deres evne til at begå sig i fællesskaber
  • En Friskolegård på Stevns, så alle klasser hvert år kan komme på lejrskole
  • En spændende hverdag med holdninger, humør og højt til loftet
  • Et skolehus hvor meget lykkes, men hvor knaster og knuder også hører med til dagligdagen!

1.A Har fødselsdag

1.a (16/17) ønskede sig en klassesang og musikvideo. De fik hjælp af Ulrik Bencard, Torsten Lefmann, Irina Larsen og Emilie Kilkowska Yssing

Bordings SFO

Introduktionsfilm til Bordings Friskolens SFO, lavet i sensommeren 2016, ingen nævnt ingen glemt

Bordings Friskole søger
ny skoleleder

Vi vil en skole for livet, hvor vi stimulerer børns lyst til at opleve, lære og udvikle sig som hele mennesker; med fornuft, fantasi, faglig viden, følelse og mod på livet; med rum til forskellighed, sans for fællesskabets nødvendighed og med ansvar for hinanden som kommende medborgere. Vi har stærke traditioner for fortælling, morgensang og at mødes i samtale.

Stillingsopslag - Stillingsbeskrivelse

Susanne Hwiid Thune den 14-09-2017
    Kære Alle,
    Så ligger der stillingsoplag til lederstillingen på Skoleporten;
    I må meget gerne dele på jeres sociale medier.
    Jeg glæder mig til at se jer til et spændende fællesrådsmøde mandag d. 9. oktober.
    Kh på bestyrelsens vegne
    Dea, Bestyrelsesformand
    Morten Christensen den 12-09-2017
    Matematikkens Dag 2017
    Torsdag d. 16. november er det Matematikkens Dag. Det betyder, at vi på Bordings sætter matematik på skemaet hele dagen, og arbejder under et udstukket tema.
    Temaet i år er "Programmering og koder", og vi vil i den forbindelse spørge ud i skolesamfundet, om der er nogen med programmeringskompetencer, der har lyst, mulighed og lejlighed til at deltage hele eller noget af dagen (kl. 9-14).
    Er man interesseret, så kontakt Morten Christensen på intra eller på mail ([email protected]).
    Sarah Møller-Rasmussen den 18-08-2017
    SKOLEBOD.
    Vi holder åbent mandage og fredage kl.11.30 - 12.00.
    I år sælger vi hjemmebagte sunde øko-boller. 2 slags, den ene med skinke/ost/pesto. Den anden med varierende fyld. Pris 10kr.  Ind imellem vil der også være råkost, grøntsagsstænger o.lign.
    Vi ved at børnene er glade for en lun gang pasta. Derfor bytter vi den ene slags bolle ud med en skål pasta enten mandag eller fredag. Pris 10kr.
     Vi har også juice (appelsin/æble/multi) pris 8kr.
    Se dagens muligheder på tavlen ved skolekøkkenet.
  • 27-09-2017
    Sundhedsplejerske · 1B