Bordings Friskole er også

• Et skolesamfund for 420 elever, som bygger på tillid og samarbejde mellem forældre og lærere
  • Et lærested for faglig læring og for personlig, social og kreativ udvikling
  • Et værksted for mange måder at lære på
  • Et mødested for det levende ord gennem fortælling, sang og samtale
  • En pædagogik som bygger på faglighed og på værdier og holdninger. Derfor gerne skole eleverne til at blive dygtige, men også danne dem til at blive sociale, sunde og stærke børn
  • En udvikling af elevernes forståelse for fællesskabers værdi og nødvendighed – og deres evne til at begå sig i fællesskaber
  • En Friskolegård på Stevns, så alle klasser hvert år kan komme på lejrskole
  • En spændende hverdag med holdninger, humør og højt til loftet
  • Et skolehus hvor meget lykkes, men hvor knaster og knuder også hører med til dagligdagen!

Kulturforeningen

Billedskolen er en del af Bordings kulturforening, hvor deltagerne får mulighed for at udvikle deres skabende evener gennem kreativ udfoldelse og redskaber til at udtrykke fantasi og iagtagelser gennem eksperimenterende billedarbejde.

Bordings SFO

Introduktionsfilm til Bordings Friskolens SFO, lavet i sensommeren 2016, ingen nævnt ingen glemt

Frugtordning

Frugtkvarteret har betydet mere friskhed og energi for mange, så derfor dejligt at vi kan fortsætte med en ordning for skolefrugt, som betyder ét stk. økologisk frugt hver skoledag.

Morten Christensen den 11-04-2018
    Mere nyt om lockoutvarsel

Som mange sikkert ved, så er en evt. lockout blevet udskudt for 2. og sidste gang, og der er fortsat forhandlinger igang i forligsinstitutionen. Det er stadig usikkert om og hvornår, en evt. lockout træder i kraft. Vi har opdateret vores første og andet orienteringsbrev til de af jer, som har behov for at orientere jer om datoer og forhold vedr. lockout'en.

Vi har fuld forståelse for usikkerhed og forvirring i den givne situation. Undervisningsministeriet har en FAQ-side, hvor en del spørgsmål forsøges besvaret. I kan tilgå siden ved at følge nedenstående link:

Morten Christensen den 19-04-2018
    Udviklende læringsmiljøer fra Eyelearn

Firmaet Eyelearn har nu færdiggjort de sidste installationer af produkter på skolen. Produkter som skal være med til visuelt og fysisk at stimulere indlæring af givne faglige områder. Det er i denne omgang blevet til:

Inde
    - 'figur-brøk-procent-decimaltal'-sti på 2. sal
    - vinkelmåler ved dør på 2. sal
    - gangetavle på 1. sal
    - tavle med de 120 mest almindelige ord på 1. sal
    - bogstavslange foran 1. klasserne i stuen

Ude
    - taltavle med tallene fra 1-100 i Sydgård
    - 3 square ball-baner i Nordgård

Vi glæder os til få bragt installationerne i anvendelse - og heldigvis har en del børn allerede gjort det af sig selv.

• 25-04-2018
    Skolepatruljerne i Tivoli · 7A · 7B