Nyt fra...

HusKnyt oktober

Fællesrådsmøde tirsdag den 23. oktober kl. 17 - 19.30
Husk at tilmelde jer fællesrådsmødet med Özlem Cekic og Bent Melchior på forældreintra. Det skal nok blive en spændende aften, vi kan risikere at lære lidt af.
Vi håber meget, I har mulighed for at deltage.
Invitationen ligger på opslagstavlen på forældreintra, og I skal melde jer til samme sted under arrangementer.
Vi serverer lidt chokolade og frugt i pausen, så I kan holde den gående til I kommer hjem.

Motionsdag
På fredag den 12. oktober holder vi skolernes motionsdag. 1. - 6. kl. er i Østre Anlæg og de ældste er i Dyrehaven ved Fortunen.
Motionsdagen er fra kl. 9 - 14 og fritidsordningen har morgenåbent og åbent om eftermiddagen.

Kirkejul og klassejul 2018
Sammen med et udvalg under forældrerådet har vi i år besluttet at afvikle vores juletradition på en anden måde end vi plejer.
Onsdag den 19. december holder vi en julefest på skolen for alle elever, forældre og ansatte. Vi forventer at starte sidst på eftermiddagen og have aktiviteter i klasserne og fælles i den store sal.
Dagen efter - torsdag den 20. december - er eleverne i skole kl. 9 til 12. Her skal vi bla. i Esajaskirken, hvor præsten holder en gudstjeneste for os. Her er forældre, der har lyst til og mulighed for at deltage meget velkomne.
Nu går vi i gang med den mere detaljerede planlægning og yderligere info tilgår når vi nærmer os.
Vi glæder os til at prøve at få skilt det verdslige og det gejstlige ad, og i det hele taget at prøve en ny form.

Kulturforeningen
Kulturforeningen er i fuld gang. Som altid er der en prøvetid til det tilmeldte på to måneder. Det betyder, at I inden 1. november skal skrive til Thomas Siersbæk-Hansen på Kulturforeningens mailadresse [email protected], hvis I ikke ønsker at fortsætte sæsonen ud.
Jubilæumsdag:
Kulturforeningen fylder 10 år. Det markerer vi lørdag d. 3. november kl. 10-14, hvor Kulturforeningen går LIVE. Kom og prøv et instrument, syng i kor, vær kreativ, lær en dans eller oplev fællesskabet i STOMP. Man guides af Kulturforeningens dygtige instruktører. Programmet for dagen hænger som opslag på skolen og på intra.

Arbejdslørdag
Efterårets arbejdslørdag for forældre og elever er lørdag d. 27. oktober kl. 9.30 – 13.30.
Vi skal rydde op og gøre rent i klasser og faglokaler. Meld til via tilmelding på forældreintra. Husk, at det I gør, har stor betydning for alle. Det er sundt for børnene at være med til at løse praktiske opgaver og så er det bare lækkert for alle at møde ind til en fin og ren skole. Samtidig skal vi ikke underkende den betydning sådan en formiddag har for relationerne mellem jer forældre.

Kwai’erne over broen Flod
Den midlertidige bro over Sortedamssøen står for at blive fjernet til januar.
Vi har på den ene side god gavn af broen, da den forkorter skolevej og turen til Fælledparken i forbindelse med idrætsundervisningen. Omvendt kan det næppe kaldes en æstetisk perle, vi har udsigt til hen over den fredede sø.
Vi vil lade jer om tage stilling til sagen selv, men blot fortælle, at der er underskriftindsamling i gang for at beholde broen.
Hvis I er for den sag, kan I skrive under her:

Morten Christensen og Torsten Bo

10-10-2018 TB