Nyt fra...

HusKnyt december

Julearrangementer på skolen
Juletræsfesten
Som tidligere beskrevet holder vi i år en juletræsfest for alle forældre og elever onsdag den 19. december kl. 16.30 til 18.30.
Her skal vi rundt om træet og synge sammen. Derudover er der julehygge i klasserne organiseret af kontaktforældrene.
Nærmere invitation tilgår, men sæt X i kalenderen.

Kirkejul
Torsdag den 20. december er sidste skoledag inden juleferien. Her møder eleverne kl. 9 til lidt samvær i klasserne inden vi alle går i Esajaskirken, hvor vi skal til julegudstjeneste kl. 10.30.
Forældre, der har lyst og mulighed, er meget velkomne til at tage med.
Gudstjenesten varer en times tid, hvorefter vi går tilbage til skolen og ønsker hinanden god jul inden dagen slutter kl. 12.

SFO og skole holder lukket torsdag den 20. december fra kl. 12 og ligeså hele fredag den 21. december.

Første skoledag efter juleferien er torsdag den 3. januar, hvor vi starter kl 9. SFO har åbent denne dag.

Glemmekassen
Glemmekassen tømmes fremover den sidste fredag i hver måned. Husk derfor at tjekke for huer, handsker og andet løsøre inden da.
Indholdet opbevares derefter en måned i poser i kælderen inden det sendes videre. Hvis I skal en tur i poserne bedes I kontakte Morten Hartelius fra SFO’en i dennes åbningstid.

Skoleboden
Skoleboden har åbningsdage mandag og fredag på almindelige skoledage. Vi har ikke mulighed for at vikardække ved sygdom, så det kan blive aflyst på dagen. Vi forsøger at lægge besked om evt. aflysninger ud på opslagstavlen på forældreintra.
Vi betragter skoleboden som et supplement til madpakken.

Cykelparkering i stativerne ved søen
Det er en god idé ikke at lade cyklerne stå i stativerne hen over nytåret. Risikoen for, at de er væk når vi starter igen, er stor.
Der er for mange cykler, der parkeres på fortove og op ad hegn ved vores naboer i stedet for i de dertil indrettede stativer ved søerne. Vi får en del høflige henvendelser herom. Derfor må I meget gerne minde om, at de skal stå i stativerne.

Lejligheden tages i brug til jul
I juleferien flyttes ind i lejligheden på 4. sal. Det skal blive godt for skolelederen at komme af med pendleriet til og fra Odense.
Skulle nogen i skolesamfundet kende til en læge i nabolaget, der har plads til patienter, så sig det gerne videre.

Nytårsfortsæt
Vores nytårsforsæt er, at vi alle møder til tiden i hele 2019.

Og så ønsker vi alle en dejlig jul og et festligt nytår, selvom vi ses til juletræsfesten.

Morten Christensen og Torsten Bo

06-12-2018 TB