Opslagstavlen

Mere nyt om lockoutvarsel

Som mange sikkert ved, så er en evt. lockout blevet udskudt for 2. og sidste gang, og der er fortsat forhandlinger igang i forligsinstitutionen. Det er stadig usikkert om og hvornår, en evt. lockout træder i kraft. Vi har opdateret vores første og andet orienteringsbrev til de af jer, som har behov for at orientere jer om datoer og forhold vedr. lockout'en.

Vi har fuld forståelse for usikkerhed og forvirring i den givne situation. Undervisningsministeriet har en FAQ-side, hvor en del spørgsmål forsøges besvaret. I kan tilgå siden ved at følge nedenstående link:

Morten Christensen den 11-04-2018
    Udviklende læringsmiljøer fra Eyelearn

Firmaet Eyelearn har nu færdiggjort de sidste installationer af produkter på skolen. Produkter som skal være med til visuelt og fysisk at stimulere indlæring af givne faglige områder. Det er i denne omgang blevet til:

Inde
    - 'figur-brøk-procent-decimaltal'-sti på 2. sal
    - vinkelmåler ved dør på 2. sal
    - gangetavle på 1. sal
    - tavle med de 120 mest almindelige ord på 1. sal
    - bogstavslange foran 1. klasserne i stuen

Ude
    - taltavle med tallene fra 1-100 i Sydgård
    - 3 square ball-baner i Nordgård

Vi glæder os til få bragt installationerne i anvendelse - og heldigvis har en del børn allerede gjort det af sig selv.

Morten Christensen den 19-04-2018